Tartă cu limetă

Printeaza

Tartă cu limetă din: oua, lapte condensat, suc de limeta, coaja de limeta, biscuiti, unt, zahar si scortisoara.

Ingrediente:Tarta_cu_limeta

  • 3 oua
  • 390 ml lapte condensat
  • 180 ml suc de limeta
  • 1 lingurita cu coaja de limeta

pentru blat:

  • 100 g biscuiti
  • 6 linguri cu unt topit
  • 65 g zahar
  • 1/2 lingurita cu scortisoara

 

Mod de preparare:

Amestecă toate ingredientele pentru blatşi tapetează o formă de copt cu diametrul de 20 cm. Dă la cuptorul încins 7-10 minute. Pentru umplutură, bate ouăle şi diluează cu laptele condensat, sucul şi coaja de limetă.Toarnă peste blatul de biscuiţi şi dă la cuptorul încins 30-35 de minute sau până când mijlocul tartei sa închegat.

Lasă să se răcorească 15 minute pe un grătar. Serveşte-o după cel puţin trei ore, timp în care a stat la rece. Un moţ de frişca va întregi gustul delicat al tartei cu limetă.

Tartă cu limetă

Tarta_cu_limeta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.