Tarta cu branza si piersici din: faina, unt, oua, sare, gem de piersici sau de gutui, branza de vaci, oua, faina, zahar, smantana, lamaie, zahar vanilat, zahar pudra. Ingrediente: Pentru aluat: 200 g făină 100 g unt 1 gălbenuş 1 praf de sare Pentru umplutură: 100 g gem de piersici sau de gutui 400 g […]
Tarta cu mazare, branza si sunca
PrinteazaTarta cu mazare, branza si sunca din: aluat foitaj, mazăre curăţată, ardei gras, brânză de vaci, şuncă, oua, smântână de gătit, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 pachet aluat foitaj
- 300 g mazăre curăţată
- 1 ardei gras
- 200 g brânză de vaci
- 150 g şuncă
- 2 ouă
- 200 ml smântână de gătit
- sare
- piper
Mod de preparare:
Mazărea se fierbe 5 minute în apă cu un praf de sare şi apoi se scurge bine. Aluatul se transferă în tava de copt şi se înţeapă cu furculiţa.
Brânza de vaci se mixează cu smântână şi apoi se adaugă ouăle, mazărea, ardeiul şi şunca tăiate cubulete. Se potriveşte gustul de sare şi piper.
Se pune umplutura în forma de copt, peste aluat şi se dă ia cuptor pentru 30 de minute maximum.
Tarta cu mazare, branza si sunca
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Tarta cu rosii si broccoli
Tarta cu rosii si broccoli din: broccoli, aluat foitaj, masline, rosii cherry, smantana, oua, sare, piper, telemea, faina. Ingrediente: 250 g bucheţele de broccoli 2 foi aluat foitaj 100 g măsline fără sâmburi câteva roşii cherry 200 g smântână 2 ouă 1 gălbenuş sare piper 150 g brânză telemea 1 lingură făină Mod de preparare: Intinzi […]
Tarta cu ciocolata si inghetata
Tarta cu ciocolata si inghetata din: ciocolata, oua, zahar, unt, faina, cacao, oua, lapte, smantana, coaja de portocala. Ingrediente: 250 g de ciocolată 2 ouă, plus 1 albuş (rămas de la aluat) 140 g de zahăr fin 85 g de unt topit 85 g de făină obişnuită puţină cacao pentru servit Pentru aluat: 350 g […]
Promit ca incerc si eu tarta cu mazare si sunca