Tarta cu mazare, branza si sunca

Printeaza

Tarta cu mazare, branza si sunca din: aluat foitaj, mazăre curăţată, ardei gras, brânză de vaci, şuncă, oua, smântână de gătit, sare, piper.

Tarta_cu_mazare_branza_si_suncaPoate iti place si:

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 300 g mazăre curăţată
  • 1 ardei gras
  • 200 g brânză de vaci
  • 150 g şuncă
  • 2 ouă
  • 200 ml smântână de gătit
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Mazărea se fierbe 5 minute în apă cu un praf de sare şi apoi se scurge bine. Aluatul se transferă în tava de copt şi se înţeapă cu furculiţa.

Brânza de vaci se mixează cu smântână şi apoi se adaugă ouăle, mazărea, ardeiul şi şunca tăiate cubulete. Se potriveşte gustul de sare şi piper.

Se pune umplutura în forma de copt, peste aluat şi se dă ia cuptor pentru 30 de minute maximum.

Tarta cu mazare, branza si sunca

Tarta_cu_mazare_branza_si_sunca

Pofta buna!

 

Poate te intereseaza si:

Tarta cu branza si piersici

Tarta cu branza si piersici

Tarta cu branza si piersici din: faina, unt, oua, sare, gem de piersici sau de gutui, branza de vaci, oua, faina, zahar, smantana, lamaie, zahar vanilat, zahar pudra. Ingrediente: Pentru aluat: 200 g făină 100 g unt 1 gălbenuş 1 praf de sare Pentru umplutură: 100 g gem de piersici sau de gutui 400 g […]

Tarta_cu_rosii_si_broccoli

Tarta cu rosii si broccoli

Tarta cu rosii si broccoli din: broccoli, aluat foitaj, masline, rosii cherry, smantana, oua, sare, piper, telemea, faina. Ingrediente: 250 g bucheţele de broccoli 2 foi aluat foitaj 100 g măsline fără sâmburi câteva roşii cherry 200 g smântână 2 ouă 1 gălbenuş sare piper 150 g brânză telemea 1 lingură făină   Mod de preparare: Intinzi […]

Tarta_cu_ciocolata_si_inghetata

Tarta cu ciocolata si inghetata

Tarta cu ciocolata si inghetata din: ciocolata, oua, zahar, unt, faina, cacao, oua, lapte, smantana, coaja de portocala. Ingrediente: 250 g de ciocolată 2 ouă, plus 1 albuş (rămas de la aluat) 140 g de zahăr fin 85 g de unt topit 85 g de făină obişnuită puţină cacao pentru servit Pentru aluat: 350 g […]

 

1 comentariu

  1. Promit ca incerc si eu tarta cu mazare si sunca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.