Tarta cu mazare, sunca si branza de capra

Printeaza

Tarta cu mazare, sunca si branza de capra din: foi de placinta, mazare, sunca de praga, branza de capra, oua, cascaval, smantana, sare, piper, ulei, supa de legume.

Ingrediente:Tarta_cu_mazare_sunca_si_branza_de_capra

  • 1 pachet foi de placinta
  • 300 g mazare
  • 100 g sunca Praga, taiata cubulete
  • 100 g branza de capra
  • 4 oua
  • 150 g cascaval ras
  • 50 g smantana
  • sare
  • piper
  • unt sau ulei
  • 500 ml supa de legume sau apa fiarta

 

Mod de preparare:

Fierbe mazărea 15 minu­te în supă de legume ori în apă fiartă. Scurgi şi laşi la răcit. Separat baţi ouăle, adaugi smântânia, şunca şi brân­za de capră, amestecând continuu. Adaugi mază­rea, amesteci uşor şi po­triveşti de sare şi piper du­pă gust.

Aluatul dezgheţat îl ungi foaie cu foaie, îl tai rotund şi îl pui într-o formă de tort unsă şi tapetată. In­ţepi din l oc în loc şi torni compoziţia. Presari dea­supra caşcavalul ras si dai la cuptor pana cand se gratineaza furmos.

Tarta cu mazare, sunca si branza de capra

Tarta_cu_mazare_sunca_si_branza_de_capra

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.