Tarta cu nuci caju
PrinteazaTarta cu nuci caju din: nuci, curmale, carne de nuc de cocos, sare, caju, sirop de agave, ulei de cocos, zeama de lamaie, extract de vanilie.
- jumatate de cana de nuci
- jumatate de cana de curmale fara samburi
- un sfert cana de carne de nuca de cocos
- un varf de sare
- 3 cani si jumatate de caju hidratat si scurs de apa
- 2 treimi de cana de sirop de agave
- 2 treimi de cana de ulei de cocos
- 2 treimi de cana de zeama de lamaie
- 2 lingurite de extract de vanilie
Mod de preparare:
Măruntiti în robotul de bucătărie curmalele, nucile, “carnea” nucii de cocos. Adăugaţi sare şi mixaţi până se transformă în pastă.
Incălziţi uşor uleiul de cocos într-un bol cu apă călduţă. Adăugaţi nucile caju, uleiul de cocos, siropul de agave, zeama de lămâie şi extractul de vanilie într-un blender şi amestecaţi bine.
Presaţi compoziţia de curmale într-o formă de tartă şi turnaţi deasupra pasta de caju. Refrigeraţi peste noapte.
Tarta cu nuci caju
Pofta buna!