Tarta cu nuci caju

Printeaza

Tarta cu nuci caju din: nuci, curmale, carne de nuc de cocos, sare, caju, sirop de agave, ulei de cocos, zeama de lamaie, extract de vanilie.

Ingrediente:Tarta_cu_nuci_caju

  • jumatate de cana de nuci
  • jumatate de cana de curmale fara samburi
  • un sfert cana de carne de nuca de cocos
  • un varf de sare
  • 3 cani si jumatate de caju hidratat si scurs de apa
  • 2 treimi de cana de sirop de agave
  • 2 treimi de cana de ulei de cocos
  • 2 treimi de cana de zeama de lamaie
  • 2 lingurite de extract de vanilie

 

Mod de preparare:

Măruntiti în robotul de bucătărie curmalele, nucile, “carnea” nucii de cocos. Adăugaţi sare şi mixaţi până se transformă în pastă.

Incălziţi uşor uleiul de cocos într-un bol cu apă călduţă. Adăugaţi nucile caju, uleiul de cocos, siropul de agave, zeama de lămâie şi extractul de vanilie într-un blender şi amestecaţi bine.

Presaţi compoziţia de curmale într-o formă de tartă şi turnaţi deasupra pasta de caju. Refrigeraţi peste noapte.

Tarta cu nuci caju

Tarta_cu_nuci_caju

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.