Tarta cu piersici si miere

Printeaza

Tarta cu piersici si miere din: piersici, miere, menta.

Ingrediente:Tarta cu piersici si miere

  • un pachet aluat foitaj
  • 3 piersici
  • miere
  • frunzuliţe de mentă, pentru ornat

 

 

Mod de preparare:

Din aluatul decongelat se rup mici bucăţi care se modelează bile şi apoi li se face un gol la mijloc. Trebuie să rezulte mici coşuleţe care se aşază în tava de copt pentru minitarte,

Piersicile se spală, apoi se taie felii subţiri.

Se ung minitartele cu miere şi se umplu cu feliile de piersici. Se lasă la copt până se rumenesc frumos, aproximativ 20 de minute.

Se servesc cu frunzuliţe de mentă proaspătă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.