Tarta cu praz, bacon si cascaval afumat
PrinteazaTarta cu praz, bacon si cascaval afumat din: praz, oua, faina, lapte, bacon, unt si cascaval afumat.
- 2 bucati praz
- 2 oua
- 50 g faina
- 250 ml lapte
- 60 g bacon
- 50 g unt
- 100 g cascaval afumat
Mod de preparare:
Se curăţă prazul, se spală, se usucă apoi pe un prosop absorbant de bucătărie, după care se taie în rondele de aproximativ 2-3 cm grosime şi se călesc în unt.
Intr-un vas, se amestecă făina cu ouăle şi laptele. Forma de copt se unge cu unt si pe fundul ei se pune baconul tăiat cubuleţe.
Se pun în picioare bucăţile de praz si apoi se toarnă amestecul de făină, lapte, ouă.Se pun bucăţi de caşcaval deasupra si se coace tarta pentru 30 de minute.
Tarta cu praz, bacon si cascaval afumat
Pofta buna!