Tarta cu praz si kaizer
PrinteazaTarta cu praz si kaizer din: unt, oua, lapte, faina, sare, praz, kaizer, cascaval, piper.
- 50 g unt
- 2 ouă
- 1 ceşcuţă cu lapte
- 30 g faină
- sare
Pentru umplutură:
- 100 g unt
- 5 fire de praz
- 250 g kaizer
- 4 ouă
- 200 g caşcaval
- sare
- piper
Mod de preparare:
Faci un aluat şi îl laşi la rece pentru 10 minute. Intinzi o foaie cu care căptuşeşti o formă de tort.
Acoperi marginile aluatului cu folie de aluminiu şi introduci tava în cuptor pentru 10 minute. Separat, căleşti în unt prazul tăiat rondele şi kaizerul.
Adaugi ouăle bătute şi caşcavalul ras. Pui totul în forma pregătită mai devreme şi o ţii la cuptor timp de 20 de minute.
Pofta buna!