Tarta cu praz si kaizer

Printeaza

Tarta cu praz si kaizer din: unt, oua, lapte, faina, sare, praz, kaizer, cascaval, piper.

Ingrediente:Tarta cu praz si kaizer

  • 50 g unt
  • 2 ouă
  • 1 ceşcuţă cu lapte
  • 30 g faină
  • sare

Pentru umplutură:

  • 100 g unt
  • 5 fire de praz
  • 250 g kaizer
  • 4 ouă
  • 200 g caşcaval
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Faci un aluat şi îl laşi la rece pentru 10 minute. Intinzi o foaie cu care căptuşeşti o formă de tort.

Acoperi marginile aluatului cu folie de aluminiu şi introduci tava în cuptor pentru 10 minute. Separat, căleşti în unt prazul tăiat rondele şi kaizerul.

Adaugi ouăle bătute şi caşcavalul ras. Pui totul în forma pregătită mai devreme şi o ţii la cuptor timp de 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.