Tarta cu praz si peste

Printeaza

Tarta cu praz si peste din: aluat foitaj, praz, ceapa, smantana, oua, file de cod, unt, sare, piper, cascaval.

Ingrediente:Tarta_cu_praz_si_peste

  • un pachet aluat foitaj
  • 2 bucăţi praz
  • 2 cepe
  • 200 ml smântână de gătit
  • 2 ouă
  • 2 fileuri de cod sau alt peste alb
  • 30 g unt
  • sare
  • piper
  • 4 felii caşcaval

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie cu unt topit se pun la călit ceapa si partea albă a prazului, tăiate cât mai mărunt.

Aluatul se desface din pachet şi se pune fie într-o formă mare de copt, fie în mai multe forme mai mici, formând astfel porţiile.

Se repartizează peştele. Ouăle se bat cu smântână, sarea şi piperul. Se adaugă amestecul de praz şi ceapă, se potriveşte gustul de sare şi piper şt se toarnă peste peşte.

Se pun deasupra şi feliile de caşcaval şi se dă la cuptor pentru 25 de minute.

Tarta cu praz si peste

Tarta_cu_praz_si_peste

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.