Tarta cu pui si ceapa verde

Printeaza

Tarta cu pui si ceapa verde din: faina, oua, praf de copt, sare, piept de pui, ceapa, ulei, bulion, branza, marar, patrunjel.

Ingrediente:Tarta cu pui si ceapa verde

Pentru aluat:

  • 100 g făină albă
  • 100 g făină graham
  • 1 ou
  • 1 vârf de cuţit praf de copt
  • 1/2 linguriţă sare

Pentru umplutură:

  • 1 piept de pui file
  • 3 legături ceapă verde
  • 3 ouă
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură bulion
  • sare
  • 200 g brânză dulce
  • 1 legătură mărar sau pătrunjel

 

Mod de preparare:

Pregăteşti aluatul aşa:

Amesteci ingredientele pentru aluat. După ce ai omogenizat alu­atul, îl laşi aluatul să se odihnească 20 de minute.

Pregăteşti umplutura aşa:

Tai ceapa rondele şi o căleşti în ulei, împreună cu pieptul de pui tăiat cubuleţe. Amesteci ingredientele răcite cu bulionul, brânza, ceapa, verdeaţa tocată, ouăle bătute şi sare după gust.

Tapetezi forma cu hârtie de copt şi cu aluat. Torni umplutura şi coci la foc mediu, 35-40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.