Tarta cu pui si ciuperci

Printeaza

Tarta cu pui si ciuperci din: aluat, piept de pui, dovlecel, ciuperci, ceapa, usturoi, branza de vaci, seminte de susan, oua, piper, sare.

Ingrediente:Tarta_cu_pui_si_ciuperci

  • 1 foaie de aluat foitaj
  • 1 piept de pui
  • 1 dovlecel
  • 4 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 200 g branza de vaci
  • 1 lingurita cu seminte de susan
  • 2 oua
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune pieptul de pui la fiert in apa cu sare. Curata dovlecelul, da-l pe razatoarea mare si stoarce-l. Toaca marunt ceapa si caleste-o in cateva linguri cu ulei cu usturoiul pisat.

Adauga ciuperci feliate si dovlecelul ras si caleste totul pana ce scade toata zeama.

Cand puiul este fiert, scurge zeama, lasa-l sa se racoreasca, apoi toaca-l cat mai marunt. mesteca legumele cu puiul, branza de vaci si ouale batute  (păstrează un gălbenuş pentru uns).

Adaugă un praf de sare şi piper şi omogenizează totul.

Unge o formă de tartă cu ulei şi întinde jumătate de aluat. Toarnă umplutura şi acoperă cu restul aluatului. Inţeapă din loc în loc cu furculita, unge cu galbenus si presara seminte de susan.

Da la cuptor 30 de minute.

Tarta cu pui si ciuperci

Tarta_cu_pui_si_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.