Tarta cu pui si conopida

Printeaza

Tarta cu pui si conopida din: piept de pui, conopida, telemea, smantana, oua, sare, piper.

Ingrediente:Tarta cu pui si conopida

  • 1/2 piept de pui
  • o conopidă mică
  • 250 g brânză telemea
  • 250 ml smântână de gătit
  • 3 ouă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Conopida se rupe bucheţele care se pun la fiert 5 minute în apă clocotită cu sare. Intre timp, carnea se taie fâşii pe lung şi se pune într-un castron. Se adaugă conopida bine scursă.

Ouăle se bat cu smântână, se adaugă telemeaua fărâmiţată şi apoi tot amestecul se toarnă peste carne şi conopidă. Se presară piper, se amestecă uşor şi se toarnă într-un vas de cuptor.

Se lasă 40 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.