Tarta cu rosii, branza si ceapa verde

Printeaza

Tarta cu rosii, branza si ceapa verde din: branza telemea, branza de vaci, ceapa verde, rosii, foitaj.

Ingrediente:Tarta_cu_rosii_branza_si_ceapa_verde

  • 200 g brânză telemea
  • 100 g brânzică de vaci
  • 2 cepe verzi
  • 6-8 roșii
  • 1 pachet foitaj

 

Mod de preparare:

Se amestecă brânzica de vaci cu telemeaua rasă. Se adaugă ceapa tăiată rondele.

Se întinde aluatul și se taie foi cât formele de tartă. Se ung formele cu unt, se pun foile și se umplu cu brânză.

Se taie roșiile felii și se pun în fiecare tartă. Se coc 30 minute la foc moderat.

Tarta cu rosii, branza si ceapa verde

Tarta_cu_rosii_branza_si_ceapa_verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.