Tarta cu rosii si oregano

Printeaza

Tarta cu rosii si oregano din: aluat, rosii, telemea, oregano, sare, piper, pesmet.

Ingrediente:Tarta cu rosii si oregano

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 300 g roşii cherry
  • 150 g cremă de brânza
  • 100 g telemea
  • 1/2 linguriţă oregano uscat
  • 1 lingură pesmet
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Intinde bine foaia de aluat, pune-o într-o formă de tartă, înţeap-o cu furculiţa. Aşază deasupra amestecul de brânzeturi. Presară oregano, pesmet, sare şi piper, apoi coace 30 de minute la cuptorul preîncălzit.

In ultimele zece minute de coacere, scoate şi aşază jumătăţile de roşii.

Ornează cu pătrunjel şi serveşte rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.