Tarta cu salam si masline
PrinteazaTarta cu salam si masline din: aluat foitaj, rosii, salam, masline, ulei, mustar, busuioc, sare.
- un pachet aluat foitaj
- 20 rosii mici
- 250 g salam
- masline, dupa gust
- 2 lingurite ulei
- 4 lingurite mustar dulce sau picant
- cateva frunzulite busuioc
- un praf sare
Mod de preparare:
Aluatul se scoate din tipla si se lasa la decongelat. Rosioarele se taie in doua sau în patru şi se amestecă uşor cu uleiul, un praf de sare şi busuiocul fin tocat. Se lasă la frigider pentru 30 de minute să se macereze.
Aluatul se întinde puţin cu palmele şi se taie în patru. Fiecare parte se unge cu o linguriţă de muştar şi se tapetează apoi cu felioare de salam. Peste salam se repartizeaza rosiile macerate, fara zeama pe care si-o lasa, se pun maslinele si se dau tartele la cuptor pentru 20 de minute.
Tarta cu salam si masline
Pofta buna!
De care salam se pune-n tarta asta?