Tarta cu salam si masline

Printeaza

Tarta cu salam si masline din: aluat foitaj, rosii, salam, masline, ulei, mustar, busuioc, sare.

Ingrediente:Tarta_cu_salam_si_masline

  • un pachet aluat foitaj
  • 20 rosii mici
  • 250 g salam
  • masline, dupa gust
  • 2 lingurite ulei
  • 4 lingurite mustar dulce sau picant
  • cateva frunzulite busuioc
  • un praf sare

 

Mod de preparare:

Aluatul se scoate din tipla si se lasa la decongelat. Rosioarele se taie in doua sau  în patru şi se amestecă uşor cu uleiul, un praf de sare şi busuiocul fin tocat. Se lasă la frigider pentru 30 de minute să se macereze.

Aluatul se întinde puţin cu palmele şi se taie în patru. Fiecare parte se unge cu o linguriţă de muştar şi se tapetează apoi cu felioare de salam. Peste salam se repartizeaza rosiile macerate, fara zeama pe care si-o lasa, se pun maslinele si se dau tartele la cuptor pentru 20 de minute.

Tarta cu salam si masline

Tarta_cu_salam_si_masline

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. De care salam se pune-n tarta asta?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.