Tarta cu spanac, branza si rosii uscate
PrinteazaTarta cu spanac, branza si rosii uscate din: aluat foitaj, spanac, brânză de capră, caşcaval, oua, smântână de gătit, roşii uscate în ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 aluat foitaj
- 500 g spanac
- 150 g brânză de capră
- 25 g caşcaval ras
- 4 ouă
- 3 linguri smântână de gătit
- 3-4 roşii uscate, în uleisare
- piper
Mod de preparare:
Spanacul se opăreşte 5 minute în apă cu un praf de sare şi apoi se lasă la scurs. Se amestecă ouăle bătute cu caşcavalul şi smântână şi se potriveşte de sare şi piper.
Aluatul se întinde în tava de copt, se pune spanacul tocat şi apoi se toarnă amestecul de ouă.
Se taie brânza şi se aşază deasupra, se taie roşiile şi se pun uniform peste conţinut şi apoi se dă tava la cuptor pentru 30 de minute.
Tarta cu spanac, branza si rosii uscate
Pofta buna!