Tarta cu spanac si branza

Printeaza

Tarta cu spanac si branza din: aluat, ceapa, ulei, usturoi, spanac, sare, piper, curry, rosii, branza

Ingrediente:Tarta cu spanac si branza

  • 1 pachet aluat cu drojdie
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de ustu­roi
  • 2 linguri ulei
  • 600 g spanac
  • sare
  • piper
  • curry
  • 4 roşii
  • 200 g brânză

 

Mod de preparare:

Pregătiţi aluatul şi lăsaţi-l 30 de minute să crească. Tocaţi ceapa, usturoiul şi căliţi-le în ulei. Adăugaţi şi spanacul, apoi condimentaţi-l. Tapetaţi cu aluatul 8 forme (12 cm) şi aşezaţi acolo spanacul, feliile de roşii, iar la final brânza. Coaceti tartele circa 20 de minute la 180°C.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.