Tarta cu spanac si cartofi

Printeaza

Tarta cu spanac si cartofi din: cartofi, oua, spanac, telemea, ulei.

Ingrediente:Tarta cu spanac si cartofi

  • 4 cartofi noi mari
  • 500 g spanac
  • 2 ouă
  • 200 ml smântână
  • 150 g telemea
  • o linguriţă ulei

 

Mod de preparare:

Cartofii curăţaţi, spălaţi şi feliaţi foarte fin se amestecă cu ulei. Se aştern ca un pat felie cu felie într-un vas de cuptor. Spanacul ales se taie mai mare. Telemeaua fărâmiţată se amestecă cu ouăle bătute cu smântână.

Spanacul se aşază peste cartofi, se toarnă amestecul cu ouă şi se lasă la cuptor pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Tarta cu spanac si cartofi noi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.