Tarta cu spanac si telemea

Printeaza

Tarta cu spanac si telemeaSe topesc 50 g unt. Se lasă să se decongeleze 4 foi de plăcintă congelate. Se ung cu unt 3 foi şi se suprapun, nu foarte exact. Se acoperă cu cea de-a pa­tra foaie. Se tapetează cu ele o for­mă de tartă unsă (0, 26 cm) şi se dă la frigider. Se încinge cuptorul la 180 °C.

Se căleşte în 1 linguriţă ulei 1 ceapă tocată; se adaugă 500 g spanac congelat şi se căleşte. Se amestecă 3 ouă cu 50 g iaurt, 250 g telemea zdrobită sau rasă, sare, piper şi 2 linguriţe amidon. 1/2 din compoziţie se amestecă împreună cu spanacul şi se aşază pe blat. Deasupra se pune restul de brânză şi se coa­ce timp de 40 min.

Tarta cu spanac si telemea

Tarta cu spanac si telemea

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.