Tarta cu sunca, branza si rucola
PrinteazaTarta cu sunca, branza si rucola din: foitaj, brânză de vaci, roşii deshidratate, şuncă de Praga, rucola.
Ingrediente:
- 350 g foitaj
- 300 g brânză de vaci
- 75 g roşii deshidratate, păstrează uleiul deoparte
- 8 felii de şuncă de Praga
- 1 mână de rucola
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 6/200° C şi întinde foitajul pe suprafaţa de lucru. Marchează o margine de 2 cm dejurîmprejur. Crestează din loc în loc şi înţeapă cu furculiţa.
Unge marginea cu lapte şi dă la cuptor 20-25 min, până când creşte şi se rumeneşte. Intre timp, combină brânza de vaci cu 1 lingură din uleiul păstrat deoparte.
Scoate foitajul din cuptor şi transferă-l pe fund de lemn. Unge cu crema de brânză de vaci, presară roşiile deshidratate, bucăţi rupte de şuncă de Praga şi rucola. Stropeşte cu uleiul rămas şi serveşte.
Tarta cu sunca, branza si rucola
Pofta buna!