Tarta cu sunca, branza si rucola

Printeaza

Tarta cu sunca, branza si rucola din: foitaj, brânză de vaci, roşii deshidratate, şuncă de Praga, rucola.

Tarta_cu_sunca_branza_si_rucola

Ingrediente:

  • 350 g foitaj
  • 300 g brânză de vaci
  • 75 g roşii deshidratate, păstrează uleiul deoparte
  • 8 felii de şuncă de Praga
  • 1 mână de rucola

 

 

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 6/200° C şi întinde foitajul pe suprafaţa de lucru. Marchează o margine de 2 cm dejurîmprejur. Crestează din loc în loc şi înţeapă cu furculiţa.

Unge marginea cu lapte şi dă la cuptor 20-25 min, până când creşte şi se rumeneşte. Intre timp, combină brânza de vaci cu 1 lingură din uleiul păstrat deoparte.

Scoate foitajul din cuptor şi transferă-l pe fund de lemn. Unge cu crema de brânză de vaci, presară roşiile deshidratate, bucăţi rupte de şuncă de Praga şi rucola. Stropeşte cu uleiul rămas şi serveşte.

Tarta cu sunca, branza si rucola

Tarta_cu_sunca_branza_si_rucola

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.