Tarta cu sunca, branza si rucola

Printeaza

Tarta cu sunca, branza si rucola din: foitaj, brânză de vaci, roşii deshidratate, şuncă de Praga, rucola.

 

Ingrediente:

  • 350 g foitaj
  • 300 g brânză de vaci
  • 75 g roşii deshidratate, păstrează uleiul deoparte
  • 8 felii de şuncă de Praga
  • 1 mână de rucola

 

 

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 6/200° C şi întinde foitajul pe suprafaţa de lucru.

Marchează o margine de 2 cm dejurîmprejur. Crestează din loc în loc şi înţeapă cu furculiţa.

Unge marginea cu lapte şi dă la cuptor 20-25 min, până când creşte şi se rumeneşte.

Intre timp, combină brânza de vaci cu 1 lingură din uleiul păstrat deoparte.

Scoate foitajul din cuptor şi transferă-l pe fund de lemn. Unge cu crema de brânză de vaci, presară roşiile deshidratate, bucăţi rupte de şuncă de Praga şi rucola.

Stropeşte cu uleiul rămas şi serveşte.

 

Tarta cu sunca, branza si rucola

Tarta_cu_sunca_branza_si_rucola

Pofta buna!

 

 

Tocăniță de Mușchi de Porc cu Legume la Cuptor

Tocăniță de Mușchi de Porc cu Legume la Cuptor – un preparat consistent și plin de arome, perfect pentru mesele de familie sau ocaziile speciale. Această rețetă combină frăgezimea cărnii de porc cu bogăția legumelor, oferind o masă hrănitoare și delicioasă. Preparată la cuptor, tocănița devine o alegere excelentă pentru o cină ușor de pregătit, […]

Salată de Cartofi cu Slănină Afumată și Ceapă

Salată de Cartofi cu Slănină Afumată și Ceapă: Acest fel clasic aduce împreună bogăția slăninei afumate cu dulceața cepei și textura fermă a cartofilor, creând o salată sățioasă și plină de gust. Ingrediente Cartofi (1 kg): Sunt o sursă bună de potasiu, vitamina C și fibre dietetice, care ajută la reglarea tensiunii arteriale și la […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.