Tarta cu telemea si spanac

Printeaza

Tarta cu telemea si spanac din: aluat, spanac, oua, telemea, smantana.

Poate iti place si:

 

Ingrediente:Tarta cu telemea si spanac

  • un pachet aluat foitaj
  • 500 g spanac
  • 3 ouă
  • 100 g telemea
  • 250 ml smântână de gătit

 

Mod de preparare:

Aluatul de foitaj se desface din pachet şi se aşază într-o tavă de cuptor foarte puţin unsă.

Spanacul curăţat, spălat şi scurs se taie fideluţă şi se amestecă cu brânza fărâmiţată, apoi se pune peste aluat.

Ouăle se bat bine, se amestecă cu smântână şi apoi se toarnă peste spanac.

Se dă tarta la cuptor şi se coace 30 de minute.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Tartă de spanac şi Gruyere

O reteta de tarta de spanac si gruyere din: ulei de masline, foi de placinta, ceapa, spanac, smantana, nucsoara si branza gruyere. Ingrediente: ulei de măsline 1 pachet de foi pentru plăcintă 1 ceapă, tocată mărunt 450g de spanac decongelat şi stors de surplusul de lichid 80ml de smântână nucşoară 100g de brânză Gruyère sau […]

Tarta_cu_spanac

Tartă cu spanac

O reteta gustoasa de tarta cu spanac, telemea, branza de capra, smantana, oua, ghimbir, cascaval, faina, margarina, praf de copt, sare. Ingrediente: 300 g spanac 250 g telemea 100 g brânză de capră 150 g smântână 2 ouă 1 linguriţă cu ghimbir proaspăt ras 50 g caşcaval Ingrediente aluat: 350 g făină 3 linguri cu […]

Tarta_cu_spanac_si_telemea

Tarta cu spanac si telemea

Se topesc 50 g unt. Se lasă să se decongeleze 4 foi de plăcintă congelate. Se ung cu unt 3 foi şi se suprapun, nu foarte exact. Se acoperă cu cea de-a pa­tra foaie. Se tapetează cu ele o for­mă de tartă unsă (0, 26 cm) şi se dă la frigider. Se încinge cuptorul la […]

Tarta cu spanac

Tarta cu spanac Ingrediente: 2 cepe tocate 70 g unt 500 g spanac sare 2 oua 300 cascaval nucsoara piper sare 1 lingura faina   Mod de preparare: Amestecăm ceapa călită cu spanacul şi două ouă, 300 g caşcaval ras sau brânză de oi, un vârf de linguriţă de nucşoară, sare, piper şi o lingură […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.