Tartă cu ton si cascaval
PrinteazaTartă cu ton si cascaval
- 250 g făină
- 50 ml ulei
- 1/2 praf de copt
- 100 ml iaurt
- 1 praf de sare
Mod de preparare:
Amesteci iaurtul şi uleiul, adaugi făina amestecată cu praful de copt şi sarea, apoi întinzi o foaie pe care o aşezi într-o tavă rotundă unsă cu ulei. Ridici puţin aluatul şi pe marginile tăvii.
Ingrediente umplutură:
- 1 conservă de ton (180 g)
- 2 linguri lapte dulce
- 150 g caşcaval ras
- 150 g brânză dulce de vacă
- 2 ouă bătute
- 1 fir de ceapă verde
Mod de preparare:
Scurgi tonul de ulei şi îl amesteci cu toate celelalte ingrediente până obţii o compoziţie omogenă. O întinzi peste aluatul din tavă şi dai tarta la cuptor, la foc potrivit.
Poftă bună!