Tartă cu ton si cascaval

Printeaza

Tartă cu ton si cascaval

Ingrediente:Tartă cu ton si cascaval

  • 250 g făină
  • 50 ml ulei
  • 1/2 praf de copt
  • 100 ml iaurt
  • 1 praf  de sare

 

Mod de preparare:

Amesteci iaurtul şi uleiul, adaugi făina amestecată cu praful de copt şi sarea, apoi întinzi o foaie pe care o aşezi într-o tavă rotundă unsă cu ulei. Ridici puţin aluatul şi pe marginile tăvii.

Ingrediente umplutură:

  • 1 conservă de ton (180 g)
  • 2 linguri lapte dulce
  • 150 g caşcaval ras
  • 150 g brânză dulce de vacă
  • 2 ouă bătute
  • 1 fir de ceapă verde

 

Mod de preparare:

Scurgi tonul de ulei şi îl amesteci cu toate celelalte ingrediente până obţii o compoziţie omogenă. O întinzi peste aluatul din tavă şi dai tarta la cuptor, la foc potrivit.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.