Tarta de pere si migdale
PrinteazaO reteta delicioasa de tarta cu: faina, zahar, unt, oua, sare, pudra de migdale, pere.
- 200 g faina
- 100 g zahar
- 100 g unt
- 2 oua
Ingrediente crema de migdale:
- 1 ou
- 50 g zahar
- 50 g unt
- sare
- 50 g pudra de migdale
- 10 g faina
Ingrediente umplutura:
- 100 g pere glazurate sau din compot
Mod de preparare:
Preparaţi mai întâi tarta. Procedaţi la fel ca şi cu aluatul pentru tarta cu ricotta.
Preîncălziţi cuptorul. Amestecaţi în blender ingredientele pentru frangipane – crema de migdale – până se formeză o pastă fără cocoloaşe.
Presăraţi perele cu puţin zahăr şi daţi la cuptor la 170 de grade, timp de 25 de minute.
Tarta de pere si migdale
Pofta buna!