Tarta de rosii cu cimbru

Printeaza

Tarta de rosii cu cimbru din: rosii, ulei, mustar, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Tarta de rosii cu cimbru

  • un aluat foitaj decongelat
  • 2 linguriţe muştar dulce
  • 4 roşii foarte proaspete
  • puţin ulei
  • cimbru proaspăt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Aluatul decongelat se lucrează pentru a-i da formă rotundă. Se transferă în tava de copt tapetată cu făină, apoi se unge cu muştar.

Se aşază felii de roşii, se presară cu sare şi piper şi se stropeşte cu ulei. Se lasă la cuptor 20 de minute. Se serveşte cu cimbru.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.