Tarta delicioasa cu piersici

Printeaza

Tarta delicioasa cu piersici din: unt, zahar, oua, faina, lapte, rom, praf de copt, piersici, gelatina.

Ingrediente:Tarta_delicioasa_cu_piersici

  • 250 g unt
  • 300 g zahar
  • 4 oua
  • 400 g faina
  • 100 ml lapte
  • o lingura rom alb
  • un plic praf de copt
  • un praf sare

pentru umplutura:

  • 6 piersici
  • 2 plicuri gelatina transparenta, pentru decor

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se topeşte untul 30 de secunde la microunde, la 500 w. Apoi se pune într-un vas.

Se adaugă zahărul, laptele, făina, ouăle, praful de copt, romul şi sarea.

Se amestecă bine şi se toarnă într-o formă tapetată cu hârtie de copt. Se coace 20 de minute si apoi se lasă să se răcească.

Piersicile se curăţă de coajă şi se taie felii care se aşază ca petalele unei flori, deasupra hiatului copt.

Se prepară gelatina şi apoi, după ce se răcoreşte un pic, se toar¬nă peste fructe şi blat. Se dă la rece pentru 2 ore.

Tarta delicioasa cu piersici

Tarta_delicioasa_cu_piersici

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.