Tarta din aluat de pizza

Printeaza

Tarta din aluat de pizza din: aluat de pizza, mazare, ceapa, sunca, praz, oua, branza, cascaval.

Ingrediente:Tarta din aluat de pizza

  • 350 g aluat de pizza
  • 200 g mazăre verde
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 100 g şuncă (kaizer, prosciutto, bacon)
  • 1 fir de praz tânăr
  • 4 ouă
  • 200 g brânză telemea
  • 50 g caşcaval ras
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Intinde aluatul într-o tavă unsă cu grăsime şi împunge-l din loc în loc cu furculiţa. Dă-l 15-20 de minute la foc potrivit.

 

Intre timp, toacă ceapa şi prazul, opăreşte mazărea, taie şunca felii subţiri. Bate ouăle, adaugă legumele şi telemeaua sfărâmată, apoi şunca. Amestecă uşor, potriveşte de sare şi piper.

Scoate aluatul din cuptor şi toarnă compoziţia. Presară caşcavalul ras şi dă la cuptor cam 10 minute, până se fac ouăle. Serveşte tarta caldă sau rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.