Tarta cu dovleac si unt din: dovleac, faina, zahar, ou, sare, nuci, vanilie, scortisoara, unt. Ingrediente: 200 g făină 1/2 pachet cu unt 1 linguriţă cu zahăr 1 ou sare 1 kg dovleac (500 g pulpă de dovleac mixată) 200 g nuci 6 linguri cu zahăr 1 plic cu esenţă de vanilie scorţişoară 1 lingură cu […]
Tarta cu dovleac si sunca
PrinteazaTarta cu dovleac si sunca din: aluat fojtaj, pulpă de dovleac, sunca, cascaval, oua, ceapa, smantana, ulei, sare, piper, nucsoara, migdale.
Ingrediente:
- un pachet aluat fojtaj
- 500 g pulpă de dovleac
- 100 g şuncă
- 40 g caşcaval ras
- 3 ouă» o ceapă
- 100 ml smântână
- o lingură ulei
- sare
- piper
- nucşoară
- 50 g migdale
Mod de preparare:
Miezul de dovleac se taie cuburi care se pun la fiert în apă clocotită pentru 10 minute.
Intre timp, ceapa tăiată se rumeneşte în ulei, iar dovleacul se scurge şi se mărunţeşte cu furculiţa.
I se adaugă ceapa, şunca tăiată cuburi mici, caşcavalul ras, smântână Si ouăle.
Se potriveşte gustul de sare, piper si nucşoară. Aluatul se asază în forma de copt, se înţeapă pe alocuri şi se toarnă amestecul cu dovleac.
Se lasă la cuptor pentru 30 de minute. Se serveşte cu fulgi de migdale pe deasupra.
Tarta cu dovleac si sunca
Pofta buna!
poate iti place si:
Tarta cu dovleac si unt
Tarta cu dovleac si mere
Tarta cu dovleac si mere din: faina, unt, zahar, oua, dovleac, mere, zahar, mascarpone, scortisoara. Ingrediente: 290 g făină 60 g unt 100 g zahăr 1 ou 1 praf de sare 1 lingură apă 500 g dovleac curăţat 1 kg mere 200 g zahăr 250 g mascarpone 2 ouă 2 linguriţe scorţişoară Mod de preparare: […]
Tarta cu dovleac si branza de capra
Tarta cu dovleac si branza de capra din: foitaj, dovleac, ardei, smantana, oua, sare, piper, branza, pesmet, pesmet. Ingrediente: 200 g foitaj (congelat) 800 g dovleac 1 ardei iute roşu 150 g creme fraîche 100 ml smântână pentru gătit 3 ouă sare piper Cayenne 200 g rulou de brânză de capră proaspătă grăsime şi pesmet […]
Pofta buna!