Tarta cu dovlecel, branza si cimbru
PrinteazaTarta cu dovlecel, branza si cimbru din: dovlecel, rosii, aluat de foietaj, smântână, branza feta, oua, cimbru, sare.
Ingrediente:
- 1 dovlecel
- 1-2 roşii
- 1 pachet aluat de foietaj
- 100 g smântână
- 200 g brânză feta
- 3 ouă
- 1 pic de cimbru
- sare
Mod de preparare:
Dovlecelul curăţat se taie în patru şi se fierbe 5 minute în apă clocotită. Aluatul se întinde puţin şi se transferă în forma de copt tapetată cu hârtie.
Se bat ouăle împreună cu smântână şi sare, după gust. Se aşază stratul de felioare de dovlecel, se toarnă compoziţia de ouă şi apoi şg pune brânza cubuleţe.
Se aşază felii de roşii, se presară cimbru şi se dă la cuptor pentru 20 de minute.
Tarta cu dovlecel, branza si cimbru
Pofta buna!
Imi place tarta cu dovlecel