Tarta cu dulceata

Printeaza

O reteta delicioasa de tarta cu dulceata din: paine, smantana, oua, zahar, portocala, unt si gem.

Ingrediente:Tarta cu dulceata

  • 10 felii de paine alba
  • 150 ml smantana dulce
  • 2 oua
  • 6 linguri cu zahar
  • coaja de la 1/2 portocala
  • 50 g unt
  • 400 g gem de gutui/capsuni/visine

 

Mod de preparare:

IBate gălbenuşurile cu trei linguri cu zahăr până se albesc, apoi adaugă smantana si coaja de portocala. Amestecă bine.

Pune felii de pâine date prin compoziţia de ou (ca la şniţel) în ceşcuţe sau forme mici de sufleu unse cu unt. Toarnă apoi compoziţia rămasă în mod egal peste pâine.

Pune gem sau fructe congelate în fiecare formă şi dă la cuptorul preîncălzit timp de 25-30 de minute. Serveşte la micul dejun, cu ceai de fructe.

Tarta cu dulceata

Tarta cu dulceata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.