Tarta fara aluat cu ciuperci si praz
PrinteazaTarta fara aluat cu ciuperci si praz din: cascaval, praz, pesmet, cimbru, unt, branz de vaci, ou, ciuperci, sare, piper.
- 300 g cascaval ras
- 2 fire praz taiate
- 50 g pesmet
- cimbru
- 2 lingurite unt
- 120 g branza de vaci
- 1 ou
- 250 g ciuperci taiate
- sare
- piper
Mod de preparare:
Topesti untul, adaugi ciupercile si prazul si lasi pe foc pana se mai inmoaie. Adaugi sare, piper si cimbru dupa gust. Pui jumatate din compozitia de ciuperci si praz intr-un vas termorezistent si pe deasupra pui branza de vaci cu oul, apoi restul de ciuperci si praz.
Cascavalul il amesteci cu pesmetul si il pui deasupra tartei. Incingi cuptorul si lasi tarta 20 de minute sau pana devine aramie.
Tarta fara aluat cu ciuperci si praz
Pofta buna!