Tartă cu fructe
PrinteazaO reteta delicioasa de tarta cu fructe din: amestec de fructe uscate, coaja si suc de portocala, foietaj, gem de caise si martipan.
- 200 g amestec de fructe uscate (deshidratate)
- coaja si sucul de la o portocla mica
- un pachet de 375 g de foietaj
- 3 linguri de gem de caise
- 200 g martipan ras
Mod de preparare:
Se amestecă fructele, coaja şi sucul de portocală într-un bol. Se desface foietajul pe o hârtie pentru copt. Se trasează cu un cuţit o margine de 2cm de la capetele foii, se unge interiorul cu gem şi se dă la rece 10 minute.
Se încinge cuptorul la 220°C. Se scurge mixul de fructe şi se adaugă marţipanul. Se adaugă amestecul rezultat peste gem. Se lasă la copt 20 de minute până ce aluatul se rumeneşte.
Se taie pătrăţele şi se serveşte.
Tartă cu fructe
Pofta buna!