Gujon de Dovlecel Pane cu Parmezan și Ierburi Aromate din: dovlecei, faina, oua, pesmet, parmezan, ierburi aromate, sare, piper, ulei de masline. Descoperiți o rețetă ușoară și delicioasă, perfectă pentru zilele de vară sau ca aperitiv sănătos la orice petrecere. Această rețetă transformă dovleceii simpli într-o delicatesă crocantă și aromată, oferind o alternativă mai sănătoasă […]
Tarta cu gris, migdale si cirese
PrinteazaTarta cu gris, migdale si cirese din: faina, zahar, galbenus, unt, sare, crema de branza, cirese, oua, praf de copt, gris.
Ingrediente:
- 170 g făină
- 60 g zahăr pudră
- 1 gălbenuş
- 125 g unt
- sare
Pentru umplutura:
- 500 g cremă de brânză
- 200 g cirese
- 2 ouă
- 60 g zahăr pudra
- 2 pliculeţe cu zahăr vanilat
- 1 linguriţă cu praf de copt
- 2 linguri cu gris
- 2 linguri cu fulgi de migdale
- sare
Mod de preparare:
Frământă ingredientele pentru aluat, înfăşoară-l în folie şi dă-l la rece minimum o jumătate de oră.
Amestecă bine crema de brânză, gălbenuşurile, zahărul şi vanilia, încorporează albuşurile bătute spumă cu un praf de sare, apoi adaugă grisul în ploaie şi praful de copt.
Intinde aluatul în tava de tarta unsă sau tapetată şi dă-o la cuptor 10-12 minute. Scoate şi toarnă deasupra compoziţia de brânză, apoi pune cireşele şi fulgii de migdale.
Dă la cuptor, la 170°C, o jumătate de oră. Taie după ce s-a răcit. Este excelentă alături de o îngheţată fină de vanilie.
Tarta cu gris, migdale si cirese
Pofta buna!
Salată de Cicoare cu Pere și Nuci
Salată de Cicoare cu Pere și Nuci din: cicoare, pere, nuci, branza, ulei, otet, miere, sare, piper. Această salată de cicoare este o combinație perfectă de texturi crocante și arome sofisticate, îmbogățită cu savoarea distinctă a brânzei albastre. Dressingul pe bază de ulei de măsline, oțet balsamic și miere îmbracă frumos ingredientele, echilibrând gustul amarui […]