Shakshuka – Ouă prăjite în sos de roșii din: ulei de masline, ceapa rosie, usturoi, ardei iute, boia, chimion, rosii, sare, piper, oua, patrunjel. Shakshuka este o rețetă tradițională de origine nord-africană, cu influențe mediteraneene, care a devenit extrem de populară în întreaga lume datorită aromei sale bogate și a consistenței unice. Acest preparat aduce […]
Tarta gustoasa cu ciuperci si cascaval
PrinteazaTarta gustoasa cu ciuperci si cascaval din: aluat, ciuperci, oua, smantana, lapte, cascaval, sare, piper.
Ingrediente:
- un aluat de tartă gata preparat
- 500 g ciuperci
- 3 ouă
- 200 ml smântână
- 50 ml lapte
- 100 g caşcaval
- sare
- piper
Mod de preparare:
Aluatul se întinde în forma de copt tapetată cu hârtie şi unsă foarte puţin.
Ciupercile se taie mărunt. Se bat ouăle apoi se amestecă bine cu smântână, sare si piper şi jumătate din cantitatea de caşcaval ras.
Dacă amestecul este prea gros, se pot adăuga 50 ml lapte. Se amestecă cu ciupercile şi se toarnă în tavă, peste aluat.
Se lasă la cuptor pentru 30 de minute.
Tarta gustoasa cu ciuperci si cascaval
Pofta buna!
Supă de linte cu turmeric: O rețetă delicioasă și sănătoasă pentru prânz sau cină
Supă de linte cu turmeric: O rețetă delicioasă și sănătoasă pentru prânz sau cină din: ceapa, usturoi, linte, turmeric, ulei de masline, cartof, apa, sare, piper, suc de lamaie. Supa de linte cu turmeric este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de o masă sățioasă și plină de nutrienți. Această rețetă […]
Ceai de Levănțică și Ghimbir din: flori de levantica uscate, ghimbir, apa. Ceaiul este o băutură aromatică și revigorantă, cu beneficii pentru digestie și energie. Această rețetă simplă vă va arăta cum să pregătiți acest ceai delicios și să vă bucurați de aromele și beneficiile sale. Reteta Ceai de Levănțică și Ghimbir: Ingrediente: 1 linguriță […]