Tarta gustoasa cu ciuperci si cascaval

Printeaza

Tarta gustoasa cu ciuperci si cascaval din: aluat, ciuperci, oua, smantana, lapte, cascaval, sare, piper.

Ingrediente:

  • un aluat de tartă gata preparat
  • 500 g ciuperci
  • 3 ouă
  • 200 ml smântână
  • 50 ml lapte
  • 100 g caşcaval
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Aluatul se întinde în forma de copt tapetată cu hârtie şi unsă foarte puţin.

Ciupercile se taie mărunt. Se bat ouăle apoi se amestecă bine cu smântână, sare si piper şi jumătate din cantitatea de caşcaval ras.

Dacă amestecul este prea gros, se pot adăuga 50 ml lapte. Se amestecă cu ciupercile şi se toarnă în tavă, peste aluat.

Se lasă la cuptor pentru 30 de minute.

 

Tarta gustoasa cu ciuperci si cascaval

Tarta_gustoasa_cu_ciuperci_si_cascaval

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Shakshuka – Ouă prăjite în sos de roșii

Shakshuka – Ouă prăjite în sos de roșii din: ulei de masline, ceapa rosie, usturoi, ardei iute, boia, chimion, rosii, sare, piper, oua, patrunjel. Shakshuka este o rețetă tradițională de origine nord-africană, cu influențe mediteraneene, care a devenit extrem de populară în întreaga lume datorită aromei sale bogate și a consistenței unice. Acest preparat aduce […]

 

Ceai de Levănțică și Ghimbir

Ceai de Levănțică și Ghimbir din: flori de levantica uscate, ghimbir, apa. Ceaiul este o băutură aromatică și revigorantă, cu beneficii pentru digestie și energie. Această rețetă simplă vă va arăta cum să pregătiți acest ceai delicios și să vă bucurați de aromele și beneficiile sale. Reteta Ceai de Levănțică și Ghimbir: Ingrediente: 1 linguriță […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.