Tarta cu inghetata

Printeaza

O reteta de tarta cu inghetata din: biscuiti, unt, inghetata de vanilie, siropd e ciocolata, frisca si bombonele.

Ingrediente:

  • 2 cesti de biscuiti cu cacao faramitati
  • 5 linguri de unt topit
  • 550 ml inghetata de vanilie
  • sirop de ciocolata
  • frisca
  • bombonele decorative

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte cuptorul la 163 de grade Celsius. Intre timp, biscuiţii fărâmiţaţi se amestecă cu untul într-un bol, până când se înmoaie, iar apoi se aşază într-o tavă specială pentru tarte, se dau la cuptor şi se ţin 10 minute.

După ce s-au răcit, se întinde îngheţata deasupra şi tarta astfel obţinută se ţine în congelator în jur de 1 oră, până când îngheţata se întă eşte.

Când este gata, se taie în felii, se stropeşte cu sirop de ciocolată, se decoreaza cu o cupă de frişcă şi deasupra se presară bombonele mici, vesele şi colorate.

Tarta cu inghetata

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna tarta cu inghetata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.