Tarta de branza cu cirese din: unt, zahar tos, ou, zahar vanilat, faina, praf de copt, pesmet, branza, coaja de lamaie, esenta de lamaie si cirese. Ingrediente: Pentru blat: 7 linguri unt nesarat 3/4 pahar zahar tos 1 ou mare 1 lingura zahar vanilat 1-1/2 pahar plus 2 linguri faina 1 lingurita praf de copt […]
Tarta cu lapte si mere
PrinteazaTarta cu lapte si mere din: făină, margarină, zahar, apa, mere, miere, unt, lapte condensat.
Ingrediente:
- 200 g făină
- 100 g margarină
- un praf zahăr
- 8 linguri apă
Ingrediente pentru umplutură:
- 5 mere
- 2 linguri miere
- 2 linguri zahăr
- 100 g unt
Ingrediente pentru coacere:
- 4-5 linguri lapte condensat
Mod de preparare:
Pentru aluat, apa, margarina şi un praf.de zahăr se pun pe foc. Când margarina s-a topit,, se stinge focul, se pune făina dintr-odată si se amestecă obţinând aluatul. Se scoate din vas, se întinde si apoi se transferă în forma de copt tarta.
Pentru umplutură, merele se curăţă de coajă, se feliază si se pun într-o tigaie cu unt, zahăr şi miere. Se lasă pe foc până ce merele se caramelizează.
Se pun merele în forma de copt, peste aluat, apoi se acoperă cu laptele condensat. Tarta se coace 20 de minute.
Tarta cu lapte si mere
Pofta buna!
poate iti place si:
Tarta cu sparanghel si telemea
Tarta cu sparanghel si telemea din: oua, unt, iaurt, faina, sare, rosii, sparanghel, branza telemea, cascaval. Ingrediente: Pentru aluat: 2 oua 50 g unt 50 ml iaurt 300 g faina sare Pentru umplutura: 2 oua 6 rosii 8 fire sparanghel 300 g branza telemea 50 g unt 100 g cascaval Mod de preparare: Frecăm untul […]
Pofta buna!
Imi place tarta asta!