Tarta cu legume si sunca

Printeaza

Tarta cu legume si sunca din: aluat congelat, mazare, sunca, cartofi, patrunjel, oua, lapte, smantana, telemea.

Ingrediente:

  • 1/2 pachet aluat congelat
  • 200 g mazare
  • 200 g sunca
  • 4 cartofi fierti
  • o legatura patrunjel
  • 3 oua
  • 150 ml lapte
  • 100 ml smantana
  • 50 g telemea

 

Mod de preparare:

Aluatul congelat se lasă la dezgheţat.

După ce s-a înmuiat, se întinde cu sucitorul pe masa din bucătărie presărată cu puţină făină şi se transferă în forma de copt presând bine în tavă.

Şunca se taie mărunt si cartofii fierţi se mărunţesc în formă de cuburi şi se pun în formă.

Se adaugă mazărea fiartă trecută sub un jet de apă rece si bine scursă.

Ouăle se bat şi se amestecă bipe cu laptele, smântână şi brânza. Se adaugă pătrunjelul şi se toarnă peste legume.

Se dă la cuptor pentru 40 de minute.

 

Tarta cu legume si sunca

Tarta_cu_legume_si_sunca

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.