Miel Umplut cu Spanac și Brânză Ricotta – Delicatesă Festivă Pentru Ocazii Speciale din: pulpa de miel, spanac, ricotta, parmezan, usturoi, oua, nucsoara, ulei, vin. Mielul umplut cu spanac și brânză ricotta este un fel de mâncare sofisticat, ideal pentru sărbători sau alte ocazii speciale. Acest preparat combină delicatețea cărnii de miel cu umplutura cremoasă […]
Tartă cu legume şi surimi
PrinteazaTartă cu legume şi surimi din: surimi, faina, cascaval, smantana, mazare, ceapa verde, usturoi, branza de vaci, oua, sare, piper.
Ingrediente:
- 200 g făină
- 75 g caşcaval
- 100 ml smântână
- un pachet batoane de surimi
- 100 g mazăre
- fiartă
- o legătură ceapă verde
- doi căţei de usturoi
- 200 g brânză de vaci
- 3 ouă
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-un bol se pune caşcavalul dat pe răzătoarea cu ochiuri mari, un ou, un sfert de linguriţă de sare, smântână şi făină.
frământă până rezultă un aluat potrivit de tare, se acoperă cu folie alimentară şi se introduce la rece pentru 30 de minute.
întinde o foaie potrivit de groasă, se pune într-o tavă de tartă şi se înţeapă din loc în loc cu o furculiţă, într-un bol separat se pun mazărea, restul de ouă, batoanele de surimi tăiate bucăţi, usturoiul pisat şi ceapa verde tocată mărunt.
adaugă brânza de vaci, sare şi piper după gust, se amestecă şi se toarnă compoziţia peste aluatul din tavă.
coace la foc potrivit până ce deasupra capătă o culoare aurie şi compoziţia s-a închegat.
Tartă cu legume şi surimi
Pofta buna!
Miel Umplut cu Spanac și Brânză Ricotta