Tartă cu legume şi surimi

Printeaza

Tartă cu legume şi surimi din: surimi, faina, cascaval, smantana, mazare, ceapa verde, usturoi, branza de vaci, oua, sare, piper.

Ingrediente:

  • 200 g făină
  • 75 g caşcaval
  • 100 ml smântână
  • un pachet batoane de surimi
  • 100 g mazăre
  • fiartă
  • o legătură ceapă verde
  • doi căţei de usturoi
  • 200 g brânză de vaci
  • 3 ouă
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Intr-un bol se pune caşca­valul dat pe răzătoarea cu ochiuri mari, un ou, un sfert de linguriţă de sare, smântână şi făină.

frământă până rezultă un aluat potrivit de tare, se acoperă cu folie alimentară şi se intro­duce la rece pentru 30 de minute.

întinde o foaie potrivit de groasă, se pu­ne într-o tavă de tartă şi se înţeapă din loc în loc cu o furculiţă, într-un bol separat se pun mazărea, restul de ouă, batoanele de surimi tă­iate bucăţi, usturoiul pisat şi ceapa ver­de tocată mărunt.

adaugă brânza de vaci, sare şi piper după gust, se ames­tecă şi se toarnă compoziţia peste alu­atul din tavă.

coace la foc potrivit până ce deasupra capătă o culoare aurie şi compoziţia s-a închegat.

 

Tartă cu legume şi surimi

Tartă cu legume şi surimi

Pofta buna!

 

 

Miel Umplut cu Spanac și Brânză Ricotta

Miel Umplut cu Spanac și Brânză Ricotta – Delicatesă Festivă Pentru Ocazii Speciale din: pulpa de miel, spanac, ricotta, parmezan, usturoi, oua, nucsoara, ulei, vin. Mielul umplut cu spanac și brânză ricotta este un fel de mâncare sofisticat, ideal pentru sărbători sau alte ocazii speciale. Acest preparat combină delicatețea cărnii de miel cu umplutura cremoasă […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.