Tarta cu legume si tofu

Printeaza

Tarta cu legume si tofu din: foitaj, ciuperca, praz, morcov, rosii, dovlecei, cartofi, branza tofu, sare, ulei.

Ingrediente:

  • 1 rulou de foitaj
  • l ciupercă mare
  • 1 praz
  • 1 morcov
  • 3 roşii
  • 2 dovlecei mici
  • 3 cartofi mici
  • 100 g brânză tofu
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Tarta cu legume si tofu: După ce s-au curăţat cartofii, morcovul, prazul şi dovleceii, se spală bine. La fel se procedează cu roşiile şi ciuperca.

Se pun la călit: morcovii, daţi prin răzătoarea mica, prazul, tăiat rondele (doar partea albă) şi ciuperca tăiată cubuleţe. Când sunt gata, se dau deoparte.

Separat, se pun la fiert, la foc mic, cartofii şi roşiile tăiate rondele, apoi dovleceii tăiaţi cubuleţe, în 200 ml apă. După ce au fiert, se scot şi se pun la scurs.

Când s-au răcit, se amestecă bine de tot şi se adaugă legumele călite, potrivindu-se de sare.

Intr-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină se întinde foietajul, se răstoarnă compoziţia de legume, iar deasupra se rade brânza tofu. Se bagă la cuptor, la foc mediu, 20-30 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Vinul Hermitage La Chapelle

Vinul Hermitage La Chapelle: Un Vin Emblematic din Rhône, Franța – Hermitage La Chapelle, produs de Paul Jaboulet Aîné, este unul dintre cele mai faimoase vinuri din regiunea Rhône, Franța. Acest vin excepțional este recunoscut pentru complexitatea sa, structura impresionantă și capacitatea de îmbătrânire. Istoria Hermitage La Chapelle Paul Jaboulet Aîné a fondat crama sa […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.