Tarta cu legume

Printeaza

O reteta de tarta cu legume din: dovlecel, ciuperci, ceapa, ardei grasi, rosii, oua, mazare, cascaval, patrunjel verde, marar verde, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Tarta cu legume

  • 1 dovlecel
  • 8 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 2 rosii
  • 3 oua
  • 100 g mazare conserva
  • 300 g cascaval
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se toacă mărunt ceapa, ardeii şi roşia. Se prăjesc 2 minute în ulei bine încins. Se adaugă ciupercile tăiate felii şi se fierb pe foc mic până ce scad. Se iau de pe foc şi se adaugă dovlecelul tăiat cuburi, mazărea, caşcavalul ras, gălbenuşul şi albuşul bătut spumă.

Se presară sare şi piper după gust şi se pune verdeaţa tocată. Se amestecă totul şi se toarnăîn vase termorezistente unse cu unt. Se coc 25 de minute la foc moderat.

Tarta cu legume

Tarta cu legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.