Sarmale Delicioase cu Carne de Vită – Rețetă Tradițională și Nutritivă din: carne de vita, varza murata, orez, ceapa, pasta de tomate, sare, piper, marar, cimbru, supa de legume. Sarmalele cu carne de vită reprezintă o adaptare savuroasă a tradiționalei rețete de sarmale din Europa de Est. Această variantă pune în valoare gustul bogat al […]
Tartă cu mere Poiana Braşov
PrinteazaTartă cu mere Poiana Braşov
Ingrediente:
- 12 mere creţeşti ionatane sau renete
- 400 g aluat de foitaj sau aluat fraged
- 120 g zahăr
- 100 g gem
- 2 gălbenuşuri
Mod de preparare:
Tartă cu mere Poiana Braşov: Merele se curăţă şi 10 din ele se scobesc (se scot mijloacele cu seminţele) şi se umple golul cu cele 2 mere rămase rase şi amestecate cu gemul şi cu 60 g zahăr.
Aluatul se întinde, se taie pătrate de circa 7×7 cm, se aşază pe aluat cîte un măr, se înveleşte cu aluatul şi se mai pune deasupra o rondelă din aluat.
aşază pe o tavă, se unge cu gălbenuş şi se dă la cuptor fierbinte circa 30 minute.
presară cu zahăr pudră.
Pofta buna!
Macarons cu Ciocolată și Mousse de Ciocolată Neagră
Macarons cu Ciocolată și Mousse de Ciocolată Neagră din: migdale, zahar pudra, albusuri de ou, zahar granulat, cacao, ciocolata neagra, smantana, esenta de vanilie. Acest desert rafinat combină savoarea bogată a ciocolatei cu textura delicată a macarons-urilor, oferindu-vă o experiență culinară absolut delicioasă. Ingrediente: Pentru macarons: 150g migdale măcinate fin 150g zahăr pudră 2 albușuri […]