Tartă cu migdale şi ciocolată

Printeaza

O reteta delicioasa de tarta cu migdale si ciocolata din: ciocolata menaj, migdale, zahar, unt, oua, ulei, pesmet si zahar pudra.

Ingrediente:Tartă cu migdale şi ciocolată

  • 100 g ciocolată menaj
  • 140 g migdale
  • 120 g zahăr
  • 100 g unt
  • 3 ouă
  • 1 lingură ulei
  • 1 lingură pesmet

pentru decor:

  • zahăr pudră

Mod de preparare:

Topeşte ciocolata într-o crăticioară, adaugă untul, zahărul şi migdalele decojite şi măcinate. Freacă bine compoziţia şi las-o să se răcească. Adaugă gălbenuşurile. Bate albuşurile spumă şi încorporează-le treptat şi uşor în compoziţia de ciocolată.

Unge şi presară cu pesmet o formă rotundă cu fun­dul detaşabil şi toarnă în ea compoziţia obţinută. Coace-o 35 de minute Ia 180° C.

Scoate tarta din formă, las-o să se răcească, presar-o cu zahăr pudră şi serveşte-o.

Tartă cu migdale şi ciocolată

Tartă cu migdale şi ciocolată

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.