Tarta cu oua, ciuperci si patrunjel din: făină, apa, drojdie, ulei, sare, oua, ciuperci, ulei, patrunjel, piper.
Ingrediente pentru aluat:
250 g făină
150 ml apă
20 g drojdie
150 ml ulei
un praf de sare
Ingrediente pentru umplutură:
4 ouă
400 g ciuperci
3 linguri ulei
o legătură pătrunjel
sare
piper
Mod de preparare:
Drojdia se desface în apa călduţă cu putină făină si se lasă 10 minute. Se toarnă în golul făcut în făină, apoi se adaugă uleiul, sarea şi se frământă.
Se lasă 2 ore la crescut, apoi se frământă din nou aluatul, se întinde o foaie groasă si se pune în tava de aragaz unsă.
Se fac goluri cu lingura, se pun ouăle sparte si se coace 35 de minute.
Ciupercile se pun în tigaie si, după ce s-a evaporat apa, se toarnă uleiul. Se mai călesc 15 minute.
Se pun sale, piper şi pătrunjel şi se aduce e masă cu ciupercile.
Tarta cu nectarine si vanilie din: nectarine, esenta de vanilie, miere, suc de lamaie, amidon de porumb, ou, aluat de patiserie, zahar brut. Ingrediente: 1 kg nectarine, tăiate felii subțiri 1 lingurita esenta de vanilie ½ ceasca miere 1 lingura suc de lămâie 3 linguri amidon de porumb 1 ou 400gr aluat de patiserie zahăr […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.