Tarta cu pepene galben
PrinteazaO reteta de tarta cu pepene galben din: piscoturi, miez de pepene galben, unt, gelatina, zahar, frisca, zahar vanilat si fructe.
- 200 g piscoturi
- 500 g miez de pepene galben
- 150 g unt
- 1 plic gelatina
- 100 g zahar
- 200 g frisca
- zahar vanilat
- fructe pentru ornat dupa preferinta sau fulgi de ciocolata
Mod de preparare:
Mărunţeşti pişcoturile şi le amesteci cu untul topit. Pui amestecul într-o formă cu pereţi detaşabili.
Amesteci miezul de pepene cu 100 g zahăr şi 1 plic de gelatină, preparată conform instrucţiunilor de pe plic. Adaugi şi frişca bătută cu zahăr vanilat.
Amestecul obţinut îl torni peste pişcoturi. Ţii amestecul la frigider până a doua zi. Ornezi cu fructe (prune, struguri) sau fulgi de ciocolata.
Poţi orna tarta înainte de servire şi cu îngheţată (mingiute îngheţată).
Tarta cu pepene galben
Pofta buna!
Incoming search terms:
- tarta cu pepene galben