Tarta cu pere si branza

Printeaza

Tarta cu pere si branza din: faina, drojdie, sare, pere, mozzarella, gorgonzola, cascaval, salvie, ameste provensal. unt.

Ingrediente:Tarta cu pere si branza

Pentru blat:

  • 500 g făină
  • 1 pachet cu drojdie uscată
  • sare

Pentru tarta:

  • 2 pere mari
  • 100 g mozzarella
  • 100 g brânză gorgonzola
  • 100 g caşcaval de vacă
  • salvie uscată
  • 1 linguriţă cu amestec provensal
  • 2 linguri cu unt la temperatura camerei

 

Mod de preparare:

Pentru blat, amestecă ingredientele uscate şi adaugă apă călduţă cât este necesar pentru a obţine un aluat elastic. împarte-l în două şi întinde din mână două forme rotunde de tartă. Pune pe fiecare blat bucăţele de unt, apoi felii foarte subţiri de pară, în formă de soare.

Aşază în mijloc brânzeturile: gorgonzola, caşcavalul ras şi mozzarella, dinspre exterior spre interior. Presară salvie, iar pe margini, restul de condimente.

Dă la cuptor pentru 20 de minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.