Tarta cu ricotta si pere din: faina, unt, oua, zahar, praf de copt, pere, ricotta. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină 120 g unt un ou o lingură zahăr un praf sare 3 linguri apă rece 1/2 plic praf de copt Pentru umplutură: 4 pere 125 g ricotţa 2 ouă 60 g zahăr pudră un plic […]
Tarta cu pere, migdale si coacaze
PrinteazaTarta cu pere, migdale si coacaze din: brânză de vaci, ulei, zahăr, sare, oua, faina, praf de copt, pere, coacaze, smantana, pudră de zahăr vanilinat, fulgi de migdale.
Ingrediente pentru blat:
- 250 g brânză de vaci
- 8 linguri ulei
- 100 g zahăr
- 1 praf sare
- 2 ouă
- 400 g făină
- 3 linguriţe praf de copt
- 1 kg pere
- 250 g coacăze
Ingrediente pentru glazură:
- 200 ml smântână
- 3 ouă
- 100 g zahăr
- 3 linguriţe pudră de zahăr vanilinat CIO
- 50 g fulgi de migdale
Mod de preparare:
Se amestecă intr-un castron brânza de vaci cu ulei, zahar tos, sare si oua; se adauga faian amestecata cu praful de copt.
Se curata perele si se taie felii. Se curata coacazele de pe crengute. Se amesteca zaharul pudra vaniliant cu smantana, oua, si zahar.
Aluatul se aşază pe o tavă unsă şi se repartizează uniform. Se acoperă cu felii de pere şi coacăze. Se toarnă deasupra compoziţia de smântână.
Se încinge cuptorul la 200 °C şi se coace prăjitura pe raftul de jos al cuptorului, timp de cca 35 min.
Se presară fulgii de migdale.
Tarta cu pere, migdale si coacaze
Pofta buna!
poate iti place si:
Tarta cu ricotta si pere
Tarta cu struguri si crema de pere
Tarta cu struguri si crema de pere din: faina, ou, unt, lamaie, portocala, zahar, sare, pere, struguri, amidon, branza de vaci, sofran. Ingrediente: 200 g făină 1 ou 150 g unt 1 lămâie 1 portocală 150 g zahăr 1/2 linguriţă sare 2 pere 500 g struguri 50 g amidon alimentar 200 g brânză de vaci […]
Pofta buna!