Tarta pescareasca

Printeaza

Tarta pescareasca din: faina, ulei de masline, oua, otet, surimi, smantana, cascaval, marar, sare, piper.

Ingrediente:Tarta_pescareasca

Pentru aluat:

  • 250 g faina
  • 75 ml ulei de masline
  • 1 ou
  • 1 lingurita otet
  • sare

Pentru umplutura:

  • 200 g smantana
  • 200 g surimi
  • 50 g cascaval
  • 3 oua
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, amesteci făina cu uleiul de măsline, oul, un praf de sare, 2-3 linguri de apă caldă şi oţetul şi frămânţi aluatul 5 minute, apoi îl dai la frigider pentru 30 de minute.

Intinzi o foaie de aluat şi o aşezi într-o formă rotundă unsă şi tapetată, astfel încât să se îmbrace pereţii 2 cm. Baţi smântână cu ouăle, caşcavalul şi mărarul tocat mărunt şi potriveşti gustul de sare şi piper şi torni peste aluat.

Tai bucăţi batoanele de surimi, le aşezi în formă peste amestecul de smântână şi dai totul la cuptor pentru 45 de minute.

Tarta pescareasca

Tarta_pescareasca

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.