Tarta cu peste
PrinteazaO reteta delicioasa de tarta cu peste din: maioneza, smantana, faina, oua, praf de copt, peste file, ulei, sare si piper.
- 200 g maioneza
- 200 g smantana
- 200 g faina
- 2 oua
- 1 praf de copt
- 500-700 g peste file
- 50 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Faci un aluat din ingredientele de mai sus si il imparti in doua. Taie peste cuburi, il presari cu sare si piper si il prajesti putin in ulei. Poti folosi si peste crud. Daca l-ai prajit, scurgi apoi peste de ulei.
Asezi prima bucata de aluat in tava tapetata cu hartie de copt, asezi apoi pestele uniform peste aluat si acoperi cu cealalta parte de aluat.
Coci tarta la foc potrivit, pana se rumeneste. Este o tarta cu un aluat interesant, usor de preparat.
Tarta cu peste
Pofta buna!