Tarta cu peste

Printeaza

O reteta delicioasa de tarta cu peste din: maioneza, smantana, faina, oua, praf de copt, peste file, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Tarta cu peste

  • 200 g maioneza
  • 200 g smantana
  • 200 g faina
  • 2 oua
  • 1 praf de copt
  • 500-700 g peste file
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Faci un aluat din ingredientele de mai sus si il imparti in doua. Taie peste cuburi, il presari cu sare si piper si il prajesti putin in ulei. Poti folosi si peste crud. Daca l-ai prajit, scurgi apoi peste de ulei.

Asezi prima bucata de aluat in tava tapetata cu hartie de copt, asezi apoi pestele uniform peste aluat si acoperi cu cealalta parte de aluat.

Coci tarta la foc potrivit, pana se rumeneste. Este o tarta cu un aluat interesant, usor de preparat.

Tarta cu peste

Tarta cu peste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.