Tarta picanta cu ciuperci si busuioc

Printeaza

Tarta picanta cu ciuperci si busuioc din: aluat, rosii, mozzarella, salam, ciuperci, ardei iute, busuioc.

Ingrediente:

  • un pachet aluat foietaj
  • 2 linguri sos de roşii
  • 5-6 felioare mozzarella
  • 100 g salam picant
  • 2 linguri ciuperci feliate din conservă
  • un ardei roşu iute
  • busuioc proaspăt

 

Mod de preparare:

Tarta picanta cu ciuperci si busuioc: Aluatul se întinde în forma de copt şi se taie surplusul. Se unge cu suc de roşii si se pun feliile de salam.

adaugă brânza şi se pre­sară ciupercile spălate si scurse.

lasă la cuptor pentru 30 de minute. serveste ală­turi de ardeiul iute tăiat mărunt si frunze proaspete de busuioc.

 

Pofta buna!

 

 

 

Yamazaki 18 Year Old: Un Whisky Japonez de Excepție

Yamazaki 18 Year Old: Un Whisky Japonez de Excepție – Yamazaki este una dintre cele mai respectate distilerii de whisky din Japonia, fondată în 1923 de Shinjiro Torii, fondatorul Suntory. Distileria Yamazaki este situată la confluența râurilor Katsura, Uji și Kizu, un loc ales pentru calitatea excepțională a apei și climatul umed, ideal pentru maturarea […]

Supă Miso cu Edamame

Supă Miso cu Edamame. Această supă tradițională japoneză, îmbogățită cu edamame pline de proteine, este ideală pentru zilele când îți dorești o masă ușoară, dar nutritivă. Supa miso nu doar că este simplu de preparat, dar și extrem de benefică pentru sănătate, datorită ingredientelor sale naturale și bogate în nutrienți. Ingrediente necesare pentru 4 porții […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte buna tarta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.