Tarta picanta cu ciuperci si busuioc

Printeaza

Tarta picanta cu ciuperci si busuioc din: aluat, rosii, mozzarella, salam, ciuperci, ardei iute, busuioc.

Ingrediente:rp_Tarta_picanta_cu_dovlecei.jpg

  • un pachet aluat foietaj
  • 2 linguri sos de roşii
  • 5-6 felioare mozzarella
  • 100 g salam picant
  • 2 linguri ciuperci feliate din conservă
  • un ardei roşu iute
  • busuioc proaspăt

 

Mod de preparare:

Aluatul se întinde în forma de copt şi se taie surplusul. Se unge cu suc de roşii si se pun feliile de salam. Se adaugă brânza şi se pre­sară ciupercile spălate si scurse.

Se lasă la cuptor pentru 30 de minute. Se senveste ală­turi de ardeiul iute tăiat mărunt si frunze proaspete de busuioc.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna tarta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.