din: hrisca, lapte, miere, fructe, nuci sau seminte. Terciul de hrișcă este o alegere nutritivă și sățioasă pentru un mic dejun sau o gustare sănătoasă. Hrișca este o cereală bogată în proteine, iar acest terci este ușor de preparat și personalizat cu îndulcitori naturali și toppinguri delicioase. Reteta […]
Tarta picanta cu sunca, telemea si ceapa
PrinteazaTarta picanta cu sunca, telemea si ceapa din: aluat de foi, telemea, branza de vaci, smantana, oua, suc d elamaie, ceapa, unt, sunca de parma, ruccola.
Ingrediente:
- 400 g aluat de foi
- 150 telemea
- 150 g branza de vaci
- 50 g smantana
- 2 oua
- suc de lamaie
- 400 g ceapa
- 2 linguri unt
- 8 felii sunca de Parma
- 1 legatura ruccola
Mod de preparare:
Cuptorul se încinge la 200°C. Se îmbracă în aluat o formă unsă. Se amestecă telemeaua zdrobită cu brânza de vaci, smântână, ouă, sare, piper şi suc de lămâie. Se repartizează pe aluat şi se lasă o margine liberă de jur împrejur.
Se aşază deasupra rondele de ceapă prăjită în unt; se coace 25 min. Se aşază apoi fâşii de şuncă şi ruccola.
Tarta picanta cu sunca, telemea si ceapa
Pofta buna!
Pricomigdale Crocante – Rețeta Delicioasă
Rețeta Delicioasă din: albusuri de ou, migdale, zahar pudra, extract de vanilie, sare, faina. Această rețetă vă va arăta cum să pregătiți pricomigdalele perfecte acasă, cu un twist gourmet. Cu aromele lor subtile și textura crocantă, pricomigdalele sunt ideale pentru a însoți o ceașcă de ceai sau cafea sau pentru a fi […]